Postet nga: Mbeturinat

FOTO: Grumbull bërlloku afër kontejnerit të zbrazët

Në mes të dy kontejnerëve të mbushur me mbeturina është një i zbrazët.

FOTO – Mbeturinat jashtë kontejnerëve në Prishtinë

Pamje të mbeturinave jashtë kontejnerëve janë parë mëngjesin e sotëm, në rrugën “UÇK”, përkatësisht në lagjen e njohur si “Qafa” në Prishtinë.

FOTO - Kontejnerët s'e zënë bërllokun e shpërndarë në lagjen 'Aktash' në Prishtinë

Pesë kontejnerët të cilët janë të vendosur në lagjen "Aktash: në kryeqytet janë stërmbushur nga mbeturinat.

Produktet farmaceutike në lumenj kërcënojnë shëndetin global

Ndotja e lumenjve botërorë nga ilaçet dhe produktet farmaceutike përbën “kërcënim për ambientin dhe shëndetin global”, është thënë në një studim ...

FOTO - Mbeturinat në Lagjen Kalabria në Prishtinë

Këto pamje me mbeturina jashtë kontejnerëve janë në Lagjen kalabria në Prishtinë.

Kontejnerët e stërmbushur me bërllok në lagjen Vellusha në kryeqytet (FOTO)

Kontejnerë të stërmbushur me mbeturina janë hasur të premten edhe në lagjen Vellusha në Prishtinë.

FOTO - Mbeturinat në "Rrugën B" në kryeqytet

Kontejnerë të stërmbushur dhe të rrethuar nga qese me mbeturina, është pamja e vendit ku qytetarët hedhin mbeturinat në "Rrugën B" në Prishtinë.

VIDEO - Kontejnerë pothuajse bosh, qytetarët hedhin mbeturinat në tokë

Në redaksinë e KALLXO.com të premten ka arritur një video në të cilën shihet se qytetarët kanë hedhur mbeturinat jashtë kontejnerëve të cilët nuk ishin ...