Postet nga: Drejtoria e Sherbimeve Publike

Komuna e Prishtinës i jep 3 muaj afat shtesë kompanisë për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor

Afati për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor tek Fakulteti Filologjik në kryeqytet ka qenë muaji gusht. Por, Komuna e Prishtinës i ka dhë...

Flet drejtori i shërbimeve publike në Pejë pas publikimit të videos së punëtorit i cili i zhvendos mbeturinat nga bregu në lum

Një person i cili është angazhuar për të pastruar “Lumbardhin” në Pejë, është parë duke i zhvendosur mbeturinat nga bregu në lum.

Largohet deponia ilegale e mbeturinave në Bërnicë

Komuna e Prishtinës ka larguar deponinë ilegale të mbeturinave në fshatin Bërnicë.

Kundërmimi nga kontejnerët në kryeqytet problem i vazhdueshëm

Gjatë sezonit veror rriten ankesat e qytetarëve lidhur me kundërmimin e hapësirave ku ndodhen kontejnerët e mbeturinave.

‘Liqeni Artificial’ i parkut në Pejë mbulohet nga mbeturinat

Hapësira ujore e cila nga Komuna e Pejës është menduar të shërbejë si liqen artificial është mbuluar me mbeturina, duke i dhënë një pamje jo të ...

Prishtinë, komuna jep detaje për objektet e vjetra dhe ato që kanë nevojë për ndërhyrje

Muajin e kaluar Drejtoria e Shërbimeve Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim (DSHPMSH) ka bërë ndërhyrje në disa objekte banesore në sheshet e kryeqytetit pasi u konsiderua se ...

Prishtina nëpër nyje hapësira, shpejtë pritet të 'mbulohet' nga kamerat

Gjatë vitit 2020, Drejtoria e Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës ka bërë vendosjen e kamerave të sigurisë nëpër sheshe, si zonat më të frekuentuara ...

Shirita të kuq në drunj e shtylla në Prishtinë, komuna nuk ka dijeni kush i ka vendosur

Shirita të kuq janë lidhur nëpër drunj e shtylla të ndriçimit publik në rrugën “Agim Ramadani’ më saktësisht nga ndërtesa e Kuvendit deri tek ...