Postet nga: Gjykata Themelore e Prishtinës

Paraburgim për 7 të dyshuarit se rrahën djalin e Nenad Rashiqit

Gjykata e Prishtinës, dega në Graçanicë ka shqiptuar masën e paraburgimit për 7 persona të dyshuar në lidhje me rastin e rrahjes së djalit të politikanit serb ...

Ndahet me short në Apel, lënda e ish-drejtorit të Policisë së Kosovës

Me vendim të Gjykatës Themelore në Prishtinë, konkursi i Policisë së Kosovës për drejtor të përgjithshëm është bllokuar.

Gjykata bllokon konkursin e Policisë së Kosovës ndërsa refuzon kërkesën e ish-kryeshefes së IPK-së për masë të sigurisë

Gjykata e Prishtinës ka vendosur që të aprovojë njërën nga dy kërkesat të cilat kishte pranuar nga ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj dhe ...

Sa aktgjykime u publikuan nga Gjykatat e Kosovës në muajin shtator?

Gjatë muajit shtator të vitit 2020, Gjykatat e Kosovës kanë publikuar gjithsej 1,530  aktgjykime, çka përbën një ngritje të numrit krahasuar me muajin paraprak, kur ishin publikuar 1,440  aktgjykime.

Gjykatat e Kosovës rrisin numrin e aktgjykimeve të publikuara gjatë muajit gusht

Gjatë muajit gusht të vitit 2020, Gjykatat e Kosovës kanë publikuar gjithsej 1,440  aktgjykime, çka përbën një ngritje të numrit krahasuar me muajin paraprak, kur ishin publikuar 1,391  aktgjykime.

Gjykatat e Kosovës vazhdojnë publikimin e aktgjykimeve edhe gjatë muajit korrik 2020

Gjatë muajit korrik të vitit 2020, gjykatat e Kosovës kanë publikuar gjithsej 1,391  aktgjykime, çka përbën një rënie të numrit krahasuar me muajin paraprak, kur ishin publikuar 1,630  aktgjykime.

Gjykatat e Kosovës rrisin numrin e aktgjykimeve të publikuara

Gjykatat e Kosovës kanë vazhduar me publikimin e aktgjykimeve edhe gjatë muajit qershor 2020.

Vdes Shashivar Hoti, gjyqtari i Gjykatës Themelore të Prishtinës

Ka vdekur Gjyqtari i Gjykatës Themelore të Prishtinës, Shashivar Hoti.