Postet nga: Lavdim Krasniqi

Lavdim Krasniqi lirohet nga paraburgimi

Drejtori i suspenduar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, është liruar nga paraburgimi pas kërkesës së Prokurorisë së Prishtinës.

Apeli e vlerësoi të ‘varfër’ personin me të kaluar kriminale që dyshohet se ia dha 65 mijë euro Lavdim Krasniqit

B. M. është personi që sipas Prokurorisë i kishte dhënë para dhe dhurata në vlerë 65 mijë euro drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës për ...

Gjykata e konsideroi "të varfër" personin që dyshohet se i dha 65 mijë euro dhurata Lavdim Krasniqit

Drejtori tashmë i suspenduar i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqi dyshohet se kishte ndikuar uljen e dënimit të një personi në këmbim të dhuratave me vlerë ...

Lavdim Krasniqi dyshohet se mori 40 mijë euro ryshfet për uljen e dënimit për një person

Drejtori i suspenduar i Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi dyshohet se është i përfshirë në aferë korruptive.

Arrestohet edhe ish-shoferi i drejtorit të Sekretariatit të KPK-së

Dy ditë pas arrestimit të drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi dhe asistentes së tij Marigona Berisha, hetimet lidhur me këtë rast janë ...

Paraburgim për drejtorin e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh ndaj drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi.

Sot del para gjykatës drejtori i Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Lavdim Krasniqi dhe Marigona Berisha sot pritet të dalin para Gjykatës së Prishtinës për tu përballur me kërkesën e Prokurorisë për paraburgim ndaj ...

Lavdim Krasniqi suspendohet nga KPK me 50% të pagës

Lavdim Krasniqi dhe Marigona Berisha nga Këshilli Prokurorial i Kosovës, janë arrestuar nga ana e Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, nën dyshimet pë...