Postet nga: Laura Pula

89 prokurorë në ndjekje të shkeljeve ditën e zgjedhjeve

Prokuroria e Shtetit ka bërë të ditur sot se 89 prokurorë do të jenë të angazhuar në të gjitha komunat e Kosovës ditën e zgjedhjeve në ndjekje të ...

Prokurorja: Do të jemi të pamëshirshëm për keqpërdoruesit e votave

Koordinatorja Nacionale e Zgjedhjeve, prokurorja Laura Pula, tha se asnjë incident nuk është paraqitur deri më tani në Policinë e Kosovës e as në Prokurorinë e Shtetit gjatë procesit ...

Prokuroria Pranon Kallëzimin për Organizatën e Vëzhguesve Partiakë

Laura Pula, prokurorja koordinatore kombëtare për zgjedhjet e parakohshme, tha për KALLXO.com se Prokuroria Themelore në Prishtinë ka pranuar kallëzim penal për organizatën ...

Skandali i Vëzhguesve, Policia Mbledh Informacione

Koordinatorja e Prokurorisë për zgjedhjet, Laura Pula, në një konferencë për media ka konfirmuar se janë duke mbledhur informacione për mundësinë që partitë të kenë angazhuar ...

Kosova në Zgjedhje me ‘Media Mercenare’ të Politikës

Në këto rekomandime kërkohet që mediat të raportojnë në mënyrë të pavarur dhe profesionale si dhe të krijojnë hapësirë të njëjtë për të gjitha ...

Kryeprokurori i Shqetësuar me Përqindjen e Kallëzimeve të Hedhura

Kryeprokurori i Shqetësuar me Përqindjen e Kallëzimeve të Hedhura

Ndonëse pati lëvdata për punën e njësitit për luftimin e korrupsionit, kryeprokurori Aleksandër Lumezi kërkoi sqarime se pse vetëm në 35 % të ...

Prokuroria në Gjendje Gatishmërie për Zgjedhjet në Drenas

Ajo tha se deri më tani, në orët e para të votimit për rauindin e dytë të zgjedhjeve, nuk ëhstë lajmëruar ndonjë parregullsi.

Korrupsioni është më Tepër Mashkullor

Korrupsioni është më Tepër Mashkullor

“Korrupsioni është i gjinisë mashkullore, më shumë korruptohen meshkujt sesa femrat, më shumë korruptohen të moshuarit sesa të rinjtë,” tha Preteni.