Postet nga: KUR Prishtina

Dy zona të Prishtinës mbeten 8 orë pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton konsumatorët e rrugës “Fehmi Agani”, lagjes “Tophane” dhe zonat e tjera përreth në Prishtinë, se nesër ndërmjet ...

Orllani do të bëhet me ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” dhe Komuna e Podujevës nënshkruan sot marrëveshjen e bashkëpunimit për hartimin e projektit​, i cili do të zgjidhë ...

Mbi 700 shkyçje nga ujësjellësi

Për katër muaj Kompania Ujësjellësi Rajonal ”Prishtina” sh.a. ka njoftuar të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit se nga 25 janari 2018 ka filluar ...

Reshjet e Shiut Turbullojnë Ujin

Reshjet e dendura të shiut të ditëve të fundit përveç që kanë mbushur në pikën më të lartë liqenet prej nga furnizohen me ujë Prishtina dhe qytetet ...

Në Fund të Vitit Dihet a Lirohet a Shtrenjtohet Uji

Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina paraqiti objektivat që ka për periudhën 2018- 2020.

Dënohet Arkëtari që Mori Para për të Shpëtuar Gruan

Haki Islami, arkëtari i Kompanisë Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” që mori para nga arka e ndërmarrjes për shërimin e gruas së tij të sëmurë ë...

Rrëfimi i Arkëtarit që Mori 25 mijë Euro për të Shpëtuar Gruan e Tij

Një sëmundje serioze e gruas së tij dhe pamundësia që të gjejë ndihmë  në formë tjetër nuk i lanë rrugë tjetër Haki Islami përpos se ...

Gjykata e Kthen në Punë ish-Drejtorin e Ujësjellësit

Po ashtu, Gjykata detyron KUR “Prishtinën” t’i paguajë paditësit në emër të kompensimit pagat mujore duke filluar nga data 8.3.2016 deri më 30.4.2017, e që kap shumën ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!