Postet nga: KUR Prishtina

KUR 'Prishtina' paralajmëron çrregullim të furnizimit me ujë nga Badovci

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina", ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme, e shtunë 11 nëntor 2023, do të bëjë shpërlarje të linjave magjistrale dhe ...

Turbullira për shkak të reshjeve të shiut, reduktime të ujit të pijshëm në disa qytete

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se për shkak të turbullirave në kanalin Ibër- Lepenc, pas reshejeve të shiut, do të ketë reduktime të ujit ...

Reshjet e dendura shkaktojnë turbullirë, në Fushë-Kosovë dhe dy lagje të Prishtinës do të ketë reduktime të ujit të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë të ditur se për shkak të turbullirës së shkaktuar nga reshjet e shiut në kanalin e Ibrit do ...

Banorët e Hencit nuk do të kenë ujë të pijshëm derisa të identifikohet vatra kundërmuese

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se uji në fshatin Henc të Fushë Kosovës, ka rezultuar brenda parametrave të rregullt dhe nuk janë vërejtur baktere ...

Nga nesër, KUR ‘Prishtina’ nis nënshkrimin e kontratave me konsumatorë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., ka njoftuar përmes një njoftimi se nga dita e nesërme, 9 tetor 2021, do të fillojë të trokas në dyert e ...

KRU “Prishtina” njofton për nivelin e ujit të Batllavës dhe Badocvit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për gjendjen me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit.

Dëmtohet gypi i ujësjellësit në Hajvali, disa zona mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ njofton se pas dëmtimit të një gypi për shkak të vërshimeve pa ujë do të mbesin disa lagje në kryeqytet, ...

Lagjja "Sofalia" nesër tërë ditën pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se lagjja "Sofalia" e kryeqytetit nesër do të mbetet tërë ditën pa ujë të pijshëm.