Postet nga: kqz

Deri më tani janë rinumëruar 170 vendvotime

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) është duke vazhduar rinumërimi i 1 mijë e 428 vendvotimeve pas vendimit të PZAP-së.

Fillon rinumërimi i 1.428 vendvotimeve

Në këto momente po fillon procesi i rinumërimit të 1.428 vendvotimeve pas vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Telenovela me rezultatet e zgjedhjeve

Ankesat e subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë kundrejt rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit të shpallura nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) javën e kaluar, e kanë ...

KQZ në pritje të Supremes për të filluar rinumërimin e rreth 1 mijë e 500 vendvotimeve

Komisioni Qendror Zgjedhor është në pritje të Gjykatës Supreme për të parë nëse ka ndonjë ankesë në lidhje me vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe ...

KQZ thotë se mund ta nisin sot rinumërimin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka folur për rinumërimin e votave që kishte vendosur PZAP-ja për zgjedhjet e 6 tetorit.

Adnan Rrustemi: Vendimi i sotëm i PZAP heshti çdo parim e dispozitë ligjore

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror Zgjedhor (KQZ), Adnan Rrustemi, ka reaguar pas vendimit të PZAP-së për rinumërimin e afër 1.500 vendvotimeve si dhe ...

KQZ në pritje të afateve ligjore për certifikimin e rezultateve të 6 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’i presë afatet kohore siç janë të parapara me ligjet në fuqi për të proceduar më tutje me procesin e zgjedhjeve të 6 tetorit.

PZAP pasdite publikon vendimet për ankesat e rezultateve të zgjedhjeve

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka bërë të ditur se sot deri në ora 10:50 do të vendosin lidhur me të gjitha ankesat e paraqitura nga subjektet ...