Postet nga: kqz

KQZ nis publikimin e rezultateve - LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar komune nga të dhënat e terrenit.

Përqindja e votuesve deri në orën 15:00 më e ulët se ajo e vitit 2017

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, në një konferencë për medie, tha se deri në ora 15:00 kanë votuar 26,95 për qind e qytetarëve apo 499 mijë e 828 ...

Rreth 500 mijë qytetarë kanë votuar deri në orën 15:00

 Deri në orën 15:00, kanë votuar 495 mijë e 598 mijë votues apo 26.84 % prej 1 milion e 885 mijë e 448 e qytetarëve që kanë të drejtë vote, demonstrohet në grafikën e pë...

KQZ: Të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ka bërë të ditur se të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë.

Si të plotësoni fletëvotimin?

Në fletëvotimin për kryetar Komune, i cili është me kornizë ngjyrë të verdhë, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të votoni vetëm një ...

Kush voton më shumë në Kosovë: Meshkujt apo femrat?

Një nga pyetjet më të shpeshta të një procesi zgjedhor, jo vetëm në Kosovë, është se kush voton më shumë: meshkujt apo femrat?

Ekipe Mobile për të votuar të infektuarit me COVID-19 dhe të vetizoluarit

Të gjithë qytetaret të cilët për shkak se kanë rezultuar pozitiv me COVID – 19 dhe ata që janë në vetizolim, KQZ, ju mundëson votimin përmes ekipeve mobile.

KQZ pranon mbi 5,600 pako me fletëvotime nga jashtë

Zyrtarë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) në Kosovë kanë thënë të shtunën se janë bërë të gjitha përgatitjet për ditën e zgjedhjeve lokale, ...