Postet nga: e-prokurimi

Hapet konkursi për dizajnim të logos së Kuvendit të Kosovës, parashihen 10 mijë euro

Kuvendi i Kosovës ka hapur konkurs për dizajnim të logos së këtij institucioni. Në tenderin e hapur më 01.03.2024, vlera e parashikuar e këtij konkursi është 10 mijë ...

Oferta jo të përgjegjshme, anulohen dy tenderë për uniforma speciale e taktike të Policisë në vlerë milionëshe

Vetëm në muajin janar, dy tenderë në vlerë të disa miliona eurove janë anuluar nga Policia e Kosovës nën arsyetimin se ofertat që paraqitën kompanitë e ...

900 mijë euro për skuterë e biçikleta elektrike për policët

Policia e Kosovës planifikon që gjatë muajit maj të këtij viti të nisin procedurat për blerjen e skuterëve dhe biçikletave elektrike për policët.

Komuna e Prizrenit kontraktoi mbi 33.6 milionë euro nëpërmjet prokurimit në vitin 2023

Komuna e Prizrenit në vitin e kaluar, nëpërmjet prokurimit ka kontraktuar miliona euro për furnizime, shërbime e punë.

Largimi i barrikadave e bartja e mjeteve të rënda, Policia kontrakton kompani për shfrytëzim të bagerëve e buldozerëve në bazë të nevojave

Nevoja për pajisje të rënda të cilat mund të ndihmojnë në largimin e barrikadave, transportimin e mjeteve të rënda e të ndryshme, ngarkimin dhe shkarkimin e peshave ...

Rritja e transparencës së institucioneve përmes përdorimit të modulit për menaxhim të kontratave

Një ndër arsyet pse qytetarët e Kosovës vazhdojnë të marrin shërbime, punë e produkte të cilësisë jo të mirë përmes procedurave të prokurimit është ...

Monitorimi i tenderëve në e-prokurim nga asamblistët për rritje të transparencës

Institucionet ndërkombëtare tash e disa vite kanë investuar në avancimin e transparencës në prokurim, digjitalizimin e saj, por edhe në rritjen e monitorimit të tenderëve që ...

Gjykata e tenderëve kërkon nga Policia anulimin e tenderit për antiplumba

Policia e Kosovës ka anuluar tenderin të cilin e kishte hapur në qershor të vitit 2021 për të furnizuar zyrtarët e saj me antiplumba.