Postet nga: konsumatori

Ministri Endrit Shala premton përmirësimin e pozitës së konsumatorit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Endrit Shala, ka thënë se ministria që ai e udhëheq është e zotuar që të vazhdojë të përmisojë pozitën e ...

Hapat si mund t'i ndaloni reklamat në hyrjet dhe makinat tuaja

Nga muaji tetor 2018 në Kosovë ka nisur implementimi i ligjit me të cilin qytetarët kanë mundësi të ndalojnë që në hyrjet e tyre të vendosen reklama nga kompani ...

Mbrojtja e Konsumatorëve - Raportimet e KALLXO nxjerrin në pah të metat e institucioneve në zbatimin e Ligjit

Internews Kosova ka mbajtur tryezën ku është diskutuar për ‘Mbrojtjen e Konsumatorëve dhe Konkurrencës: Ku po çalon zbatimi’, ku u paraqiten gjetjet e monitorimit në kë...

Gjilani bëhet komuna e parë me zyrë për mbrojtjen e konsumatorit

Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, respektivisht me Këshillin për Mbrojtjen e Konsumatorit, kanë hapur sot në Gjilan zyrën e parë ...

‘Lens’ organizon punëtori për mbrojtjen e konsumatorit

Organizata jo qeveritare “Lens” me financimin e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, ka organizuar punëtorinë dy ditore me temën “Raportimi Medial dhe Mbrojtja e konsumatorit’’.

Rritet për 70 për qind numri i ankesave të konsumatorëve

Në gjashtëmujorin e parë të këtij viti është rritur për 70% numri i ankesave të konsumatorëve.

Dënohet ETC pas ankesës së KALLXO.com

Inspektorati i Tregut ka shqiptuar gjobë ndaj ETC-së në Prizren pas raportimit të një qytetari në KALLXO.com se ky market është duke mashtruar konsumatorët me çmimet e gotave ...

Në Prizren Mashtrohet Konsumatori, Haskuka e Denoncon Rastin

Një qytetar i Komunës së Prizrenit ka denoncuar mashtrimin që i është bërë në një qendër tregtare në këtë qytet.