Postet nga: komuna e podujevës

Rrezik nga zjarri në Podujevë, pajisje të paservisuara në Qendrat Mjekësore (VIDEO)

Komuna e Podujevës nuk ka servisuar aparatet kundër zjarrit në qendrat mjekësore që nga 2018-ta ndonëse obligohet me ligj që ta bëjë një gjë të ...

Komuna e Podujevës ndal ndriçimin publik për të kursyer rrymë

Komuna e Podujevës ka njoftuar se ka marrë vendim që për një kohë të pacaktuar të ndalet ndriçimi publik jashtë zonës urbane të komunës, me ...

Burrë e grua shoqërohen për në Polici, pasi postuan foto me armë në rrjete sociale

Katër raste të armëmbajtjeve pa leje janë raportuar në 24 orët e fundit në rajonin e Prishtinës.

Komuna e Podujevës "Renovimi i teatrit të qytetit", Burimi: Komisioni Rregullativ pë Prokurim Publik (KRPP), Grafika: Rrahman Ramaj

Renovimi teatrit të qytetit, në mes të kontratës që u refuzua dhe asaj më të shtrenjtë pas ritenderimit

Më datën 23 të muajit qershor 2021, në platformën elektronike për prokurim publik në Kosovë “e-prokurimi”, Komuna e Podujevës publikoi thirrjen për kontratë për renovimin e ...

Shtatë raste të dhunës në familje në 24-të orët e fundit

Në Policinë e Kosovës janë raportuar shtatë raste të dhunës në shtatë qytete të ndryshme të Kosovës.

Dëmtonte lapidarët e varrezave të fshatit, intervistohet nga Qendra për Punë Sociale

Një person i moshës së mitur raportohet se ka dëmtuar disa nga lapidarët e varrezave të fshatit.

Vrasja në Batllavë, IPK nis me grumbullimin e informacioneve nëse Policia kishte kyer detyrën e saj, apo jo

Në fillim të kësaj jave, më saktësisht të hënën një vrasje e rëndë ka ndodhur në Batllavë të Komunës së Podujevës.

Albin Kurti takoi Elvis Naçin, i cili vendosi gurin e themelit për ndërtimin e një lagjeje në Podujevë në vlerë 1 milion euro

Gjatë ditës së sotme është vendosur guri i themelit të ndërtimit të lagjes së re në Podujevë, ku do të ndërtohen shtëpi dhe infrastruktura përcjellë...