Postet nga: klubi i prodhuesve

Gjakovë, ndihmohen 200 familje me pako ushqimore e higjienike, prodhime vendore

200 pako me produkte ushqimore dhe higjienike janë shpërndarë për familjet në nevojë në komunën e Gjakovës.

Prodhuesit e Kosovës përkrahin reciprocitetin ndaj Serbisë

Në përkrahje të masës së reciprociteti e vendosur ndaj Serbisë doli Klubi i Prodhuesve të Kosovës, tutje thuhet se Qeveria duhet t’i monitoroj masat dhe të ...

Kërkesa e Klubit të Prodhuesve për institucionet: Bleni vetëm prodhime vendore

Klubi i Prodhuesve të Kosovës u ka bërë thirrje të gjitha institucioneve si atyre lokale dhe qendrore të Kosovës, që të përkrahin prodhimet vendore në të ...

Qeverisë i kërkohet të mbështesë prodhuesit në këto momente

Klubi i Prodhuesve të Kosovës është takuar me ministrin e Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, me të cilin biseduan rreth gjendjes së krijuar nga virusi COVID-19.

Klubi i Prodhuesve kundër vendimit për transferin e numrave të Z-Mobile

Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka shprehur pakënaqësinë për" mos respektimin dhe shkëputjen e kontratës së operatorit të telefonisë mobile Z-Mobile",  duke obliguar kompaninë ...

Klubi i Prodhuesve dërgon mbi 200 ton produkte ushqimore në Shqipëri

Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka dërguar ndihma për të prekurit e tërmetit që ndodhi dje në Shqipëri.

UP bën marrëveshje me Klubin e Prodhuesve

Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ dhe Klubi i Prodhuesve të Kosovës kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi

Eksporti i Shqipërisë në Kosovë rritet për 25 milionë euro në vitin 2019

Në kuadër të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptar është thënë se në vitin 2019 eksporti i produkteve të Shqipërisë në Kosovë kap vlerën 64 milionë euro. Eksporti i produkteve ...