Postet nga: Klinika e Gjinekologjisë

Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për arrestimin e të dyshuarit për vrasjen e gruas shtatzënë

Policia e Kosovës ka publikuar të dhënat personale të të dyshuarit për vrasjen e gruas shtatzënë në oborrin e QKUK-së.

Vrasja e gruas shtatzënë, përfaqësues nga prokuroritë dhe gjykatat nuk morën pjesë në takimin e thirrur nga ministrja Haxhiu

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, gjatë ditës së sotme ka mbledhur grupin e ngushtë ndërministror pas vrasjes së gruas shtatzënë në oborrin e Klinikës së ...

Urdhri mbrojtës për gruan e vrarë në oborrin e QKUK-së vlente deri në mars të vitit 2023

Sipas Gjykatës Themelore të Ferizajt, Stacioni Policor në Lipjan kishte pranuar dokumentin e urdhrit mbrojtës për gruan shtatzënë e cila u vra në oborrin e QKUK-së.

I dyshuari për vrasjen e gruas shtatzënë ishte dënuar në shtator me gjobë për armëmbajtje pa leje

S.H., i dyshuari për vrasjen e gruas shtatzënë në oborrin e QKUK-së më saktësisht në hyrje të Klinikës së Gjinekologjisë, është dënuar në shtator ...

Policia: Viktima në oborrin e QKUK-së është një grua rreth 35-vjeçare

Një grua është vrarë sonte rreth orës 18:00 në oborrin e Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK, në Prishtinë.

Mungesa e pjerrinës vështirëson bartjen e pacientëve në Gjinekologji (VIDEO)

Klinika e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës nuk ka pjerrinë për kalimin e karrocave.

Gjendja në tualetet e Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK - VIDEO

Tavan të dëmtuar dhe probleme me ndriçimin kanë tualetet në Klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Pas raportimit të KALLXO.com rregullohen prishtjet në Gjinekologji

Më 21 janar të këtij viti, ekipi i KALLXO.com ka qenë në tualetet e Klinikës së Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.