Postet nga: Klinika e Gjinekologjisë

Policia: Viktima në oborrin e QKUK-së është një grua rreth 35-vjeçare

Një grua është vrarë sonte rreth orës 18:00 në oborrin e Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK, në Prishtinë.

Mungesa e pjerrinës vështirëson bartjen e pacientëve në Gjinekologji (VIDEO)

Klinika e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës nuk ka pjerrinë për kalimin e karrocave.

Gjendja në tualetet e Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK - VIDEO

Tavan të dëmtuar dhe probleme me ndriçimin kanë tualetet në Klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Pas raportimit të KALLXO.com rregullohen prishtjet në Gjinekologji

Më 21 janar të këtij viti, ekipi i KALLXO.com ka qenë në tualetet e Klinikës së Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Drejtori i Gjinekologjisë flet për mungesën e sapunëve dhe letrës higjienike në tualetet e Klinikës

KALLXO.com vazhdimisht është duke raportuar për papastërtinë dhe mungesën e sapunit dhe letrave higjienike në tualetet e klinikave dhe qendrave të tjera mjekësore.

Me çfarë notash u vlerësua stafi i Gjinekologjisë për punën e bërë më 2021?

Çdo fillimvit stafi shëndetësor vlerësohet për punën e bërë gjatë vitit të kaluar.

Drejtori i Gjinekologjisë: Kemi pasur vërejtje nga Inspektorati Sanitar për lyerje të thonjve nga personeli

Gjatë vitit të kaluar Inspektorati Sanitar ka lëshuar vërejtje ndaj një pjese të stafit shëndetësor të Klinikës së Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Qendrën ...

Jakup Ismajli: Klinika e Gjinekologjisë është klinika më e përgatitur për lindje normale

Drejtori i Klinikës së Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Jakup Ismajli, thotë se klinika më e përgatitur për një lindje ...