Postet nga: Kanalet "Arena"

E premtja e tretë radhazi e KPM-së para Komisionit parlamentar, a ka kërkuar falje Telekomi i Serbisë për mesazhet mbështetëse për terroristët e Banjskës?

E premtja e 23.02.2023 ishte e treta radhazi që Komisoni i Pavarur për Media ka raportuar për vendimmarrjen e saj lidhur me rikthimin e kanaleve sportive “Arena”.

Vazhdon raportimi i KPM-së para Komisonit parlamentar për Media

Raportimi i KPM-së para Komisionit parlamentar për Media, i cili kishte filluar më 09.02.2024 dhe kishte përfunduar atë ditë për të vazhduar sot është duke vazhduar edhe sot ...

Disa organizata e dënojnë ashpër ndërhyrjen e LVV-së në punën e KPM-së

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, juristja e së drejtës së medias, Flutura Kusari, Lëvizja FOL, Instituti i ...

Vendimi për kthimin e kanaleve "Arena Sport", në Komisionin parlamentar kërkohet shkarkimi i bordit të KPM-së

Komisioni parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal thirri sot në raportim Komisionin e Pavarur të Media lidhur me çështjen e vendimmarrjes për shfuqizimin e ...

Raportimi i KPM-së në Komisionin parlamentar për Media, Agim Veliu: Sikur po i vjen era diçka kësaj pune

Pa u bërë tri ditë që kur Komisioni i Pavarur për Media riktheu kanalet sportive të “Arena”, Komisioni parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim ...