Postet nga: kamerat e sigurise

Gashi: Në Kosovë bizneset kanë kamera biometrike, kurse Policia jo

Gazetari hulumtues nga BIRN, Kreshnik Gashi, ka thënë se është e nevojshme vendosja e kamerave të sigurisë në kryeqytet, për shkak se një numër i madh i ...

AIP për kamerat e sigurisë në Prishtinë: Monitorimin do ta bëjë Policia e Kosovës

Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP) ka bërë një sqarim publik lidhur me vendosjen e kamerave të sigurisë në kryeqytet.

Filmonte të burgosurit me kamera, Burgu i Lipjanit obligohet të hartojë rregullore

Disa muaj më parë në Burgun e Lipjanit në disa qeli ishin vendosur kamera të sigurisë, me qëllim monitorimin e të burgosurve. Qëllimi ishte që në këto ...

Agjencia gjen parregullsi te kamerat e sigurisë në një shkollë në Gjakovë

Njëra nga shkollat e Gjakovës kishte vendosur kamera të sigurisë mirëpo një inspektim i Agjencisë për Informim dhe Privatësi ka konstatuar se vëzhgimi nuk ...

Çmontohen mbi 200 kamera ilegale në Tiranë

65 kamera të sigurisë, të vendosura në kundërshtim me ligjin janë çmontuar në Tiranë nga Policia e Shtetit në bazë të operacionit mbarëkombëtar, të koduar “Fijet”, duke e ç...

A lejohet vendosja e kamerave në lokale dhe në banesa kolektive?

Arbian Arifi, inspektor në Agjencinë për Informim dhe Privatësi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka treguar se cilat janë kriteret të cilat duhen zbatuar për të vendosur ...

Ku u përdorën kamerat në mënyrë të kundërligjshme?

Krenare Sogojeva Dërmaku, komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi (AIP), në emisionin “Kallxo Përnime” ka treguar për shkeljet që janë gjetur nga Agjencia lidhur ...

Këto janë rregullat e vendosjes së kamerave të sigurisë në Kosovë

Agjencia për Informim dhe Privatësi ka dhënë këshilla sesi mund të bëhet Instalimi i kamerave të sigurisë në pronat privat, biznese por edhe ndërtesa ...