Postet nga: kadrije goga-lubishtani

Apeli e kthen në rigjykim rastin e ish sekretarit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqi

Gjykata e shkallës së dytë e ka kthyer në rigjykim rastin ku akuzohen Lavdim Krasniqi, ish sekretar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, shoferi i tij Ardian Krasniqi, ...

Arsyetimi i Apelit për lirimin e ish-kryeshefit të PTK-së, Shyqri Haxha

Gjykata e Apelit ka marrë vendim me të cilin e ka vërtetuar aktgjykimin lirues të gjykatës Themelore, për ish-kryeshefin e PTK-së, Shyqri Haxha, i cili ishte i ...

Gjyqi ndaj ish-sekretarit të KPK-së, Lavdim Krasniqi dhe të tjerëve në Apel

Procesi gjyqësor lidhur me akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe vepra të tjera ndaj Lavdim Krasniqit, ish sekretar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, ...

Apeli zbut dënimin e të dënuarit nga Gjykata e Pejës për dhunimin e 15-vjeçares

Një dosje e pluhurosur në gjykatë, e zbuluar nga KALLXO.com, nxori në pah njërin prej skandaleve më të mëdha të Gjykatës së Pejës në vitet ...

I akuzuari Naser Pajazitaj, i dyshuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, mbrohet në heshtje

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet se e ka vrarë Donjeta Pajazitajn, ka dalur sërish para gjykatësit për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë së ...

S’ka ekspert të telekomunikacionit, s’ka seancë gjyqësore

Gjykata e Ferizajt, nuk ka arritur të gjejë ekspert të telekomunikacionit, e që si pasojë është shtyrë për kohë të pa caktuar seanca ndaj të akuzuarit Naser Pajazitaj i ...

Propozohet një dëshmitar, ndërpritet seanca ndaj të akuzuarit për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet se e ka vrarë Donjeta Pajazitajn, është sjellë sërish para gjykatësit për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë së ...

Ferizaj, paraburgim për dajë e nip që u përleshën për shkak të një borxhi

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit B.Z., për shkak të dyshimit të ...