Postet nga: Kadri Shala

Vjedhja e 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, Gjykata shpall vendimin për të akuzuarit

Gjykata e Prishtinës ka shpallur fajtorë Labinot Grudën dhe Kadri Shalën, të akuzuar për vjedhjen e 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit.

Afera e 2-milionëshit, biznesmenët kërkojnë t’u zhbllokohen llogaritë bankare të bllokuara nga Gjykata

Kadri Shala dhe Labinot Gruda, të akuzuar për vjedhjen e 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, u ulën përsëri në bankën e të akuzuarve dhe ...

Afera e ‘2 milionëshit’, Kadri Shala u kërkon falje taksapaguesve

 

Afera e '2 milionëshit', kërkohet negocim me prokurorinë

Për shkak të kërkesës së palëve për negocim me prokurorinë ka dështuar të mbahet seanca për aferën e '2-milionëshit'.

Afera e 2-milionëshit, shtyhet seanca

Për shkak të mungesës së gjyqtares Shadije Gërguri, seanca për aferën e 2-milionëshit është shtyrë për 13 qershor.

Vjedhja e mbi 2 milionë eurove nga Thesari, dëshmitarja tregon në gjykatë për veprimet e të akuzuarit Labinot Gruda

Kadri Shala dhe Labinot Gruda, të akuzuar për vjedhjen e mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit janë ballafaquar në gjykatë me deklaratat e dëshmitarëve.

Të akuzuarit për vjedhjen e mbi 2 milionë eurove në Thesarin e Shtetit pritet të ballafaqohen me rrëfimet e dëshmitarëve

Labinot Gruda dhe Kadri Shala po akuzohen për vjedhjen nga Thesari i Shtetit të mbi 2 milionë eurove.

Afera me vjedhjen e 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, konfirmohet aktakuza ndaj Labinot Grudës dhe Kadri Shalës

Aktakuza ndaj Labinot Grudës dhe Kadri Shalës, të akuzuar pë aferën e vjedhjes së mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit është konfirmuar nga Gjykata e Prishtinë...