Postet nga: Junik

Kryetari i Junikut ballafaqohet me premtimet e parealizuara

Kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi është i ftuari i radhës në emisionin, “Jeta në Komunë” përballë gazetares, Jeta Xharra.

Kryetari i Junikut thotë se do të ketë masa për mungesën e dezifektuesit në Shkollën 'Edmond Hoxha'

Gjendja e shkollave është njëra nga temat e disktuara në emisionin “Jeta në Komunë”, ku i ftuar është kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi.

Agron Kuçi përballë Jeta Xharrës - LIVE

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi është i ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë”, përballë gazetarës Jeta Xharra.

Në Junik dhe Malishevë sot nuk ka filluar mësimi plotësues për klasat e nënta

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) ka njoftuar se mësimi plotësues për klasat e nënta për Testin e Arritshmërisë ka filluar në ...

Viktima raporton në polici sulmin nga disa persona të dyshuar

Një person në Junik është detyruar që të kërkoj tretman mjekësor në Qendrën e Mjeksisë Familjare pasi që i njëjti është sulmuar nga disa persona të ...

Junik, gjendet një granatë dore

Një granatë dore është gjetur dje në Junik.

Junik, arrestohet pasi sulmon fizikisht gruan e tij

Një rast i dhunës në familje ka ndodhur në qytetin e Junikut.