Postet nga: Arrestimi i policëve

Prokuroria merr vendim për tre policët e arrestuar në aksionin e sotëm në veri

Aksioni i sotëm në veri të Mitrovicës i Inspektoratit të Policisë së Kosovës, me urdhër të Prokurorisë Speciale ka përfunduar me arrestimin e tre zyrtarë...

Prokuroria jep detaje për policët e arrestuar në Gjilan

Tre zyrtarë policorë janë arrestuar dhe janë suspenduar nga pozita e tyre nën dyshimin për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës apo autoritetit zyrtar.

Inspektorati Policor arreston tre zyrtarë policorë në Gjilan

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se qe disa ditë ka ndërmarrë disa veprime hetimore ndaj tre zyrtarëve policorë në Gjilan me dyshimin se të njëjtit ...

Dështon Seanca Fillestare e Gjykimit të Policëve

Ka dështuar seanca e shqyrtimit fillestar ndaj 35 policëve të trafikut të regjionit jug dhe veri në Mitrovicë.

Policët e Arrestuar Pranonin Ryshfet në Dinarë Serbë

Policët e Trafikut, të arrestuar në aksionin gjigant të IPK-së, nuk zgjidhnin se në cilën valutë i merrnin të hollat.

Paraburgim e Arrest Shtëpiak Për Zyrtarët e Arrestuar Policorë

Gjykata e Prizrenit për 23 zyrtarë policorë ka caktuar masën e paraburgimit, ndërsa për njërin prej tyre masën e arrestit shtëpiak.

IPK Konferencë për Detajet e Arrestimit të Policëve

Po vazhdon ende operacioni nga Inspektorati Policor i Kosovës dhe Prokuroria e Shtetit që në fokus kanë disa zyrtarë policorë të rajoneve të ndryshme të Kosovës.