Postet nga: Infrakos

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it: Ish-drejtori i Ramadan Mujës kërkon t’i lexohet aktakuza dy herë

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të komuns së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infrakos”, kanë dalë para gjykatës në Prizren për t’u përgjigjur në akuzat ...

Ndërtimet tek Stacioni Hekurudhor në Prishtinë, reagon grupi i këshilltarëve të LDK-së

Pasi janë stopuar planet për ndërtime në hapësirën gjelbëruese tek Stacioni Hekurudhor në Prishtinë, ka reaguar Grupi i këshilltarëve të LDK-së në Kuvendin ...

'Infrakos' deklarohet për marrëveshjen hekurudhore Prishtinë-Beograd

Kompania publike “Infrakos” ende nuk ka marrë ndonjë shkresë zyrtare për pjesëmarrjen në takimin e paralajmëruar për të hënën e javës së ardhshme ...

Prizren, katër ish-drejtorë të Komunës nën akuza për degradim të hekurudhave

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj shtatë personave, që të gjithë të dyshuar për veprën penale të keqpërdorimit të pozitës apo autoriteti zyrtar.

Superaplikuesi në konkurse Enis Berisha, më në fund punësohet

Enis Berisha është emëruar drejtor në Bordin e Ndërmarrjes Publike Hekurudhat e Kosovës “InfraKos” në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës të mbajtur më 2 prill.

Pas raportimit në KALLXO.com, INFRAKOS paguan një pjesë të borxhit ndaj punëtorit

Fahri Dragusha, i cili përreth 8 muaj ka dal në pension, ka punuar në INFRAKOS në pozitën inxhinier i komunikacionit hekurudhor.

INFRAKOS vazhdon djegien e qymyrit përkundër vendimit të qeverisë

Gjatë muajit gusht të këtij viti, Ministria e Arsimit e ndaloi përdorimin e qymyrit për ngrohje në të gjitha shkollat e Kosovës me qëllim të ...

VIDEO: Komuna e Prizrenit rrënon ndërtimet mbi hekurudhë

Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me zyrtarët e “Infrakos” kanë filluar lirimin e hapësirave të uzurpuara, e të cilat janë në pronësi të “Infrakos”.