Postet nga: Hade

Haradinaj: Të Rrëzohen Shtëpitë në Hade

Kryeministri Ramush Haradinaj reagoi lidhur me disa shtëpi në fshatin Hade të Obiliqit.

Haradinaj: Periudhës Emergjente dhe Humbjeve Po u Vije Fundi!

Sot KEK-u ka nisur punën pas arritjes së marrëveshjes me banorët e lagjes Mirena, ndërkohë që të gjitha objektet në zonë do të rrëzohen para ...

Haradinaj Premton se Nuk do të Ketë Shtrenjtim të Rrymës

Kryeministri i Kosovës ka vizituar sonte Korporatën Energjetike të Kosovës, KEK, prej ku ka premtuar se nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike dhe ...

Haradinaj: Nuk Lejojmë do Matrapazë ta Bllokojnë Kosovën

Pas takimit me menaxhmentin e KEK-ut dhe banorët e Hades dhe Shipitullës, Kryeministri Ramush haradinaj doli në një konferencë për gazetarë.

KEK-u Fton Banorët e Shipitullës dhe Hades t’i Nënshkruajnë Kontratat për Zhvendosje

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) u ka bërë thirrje banorëve të fshatrave Shipitullë e Hade të nënshkruajnë marrëveshjet për zhvendosje deri më 15 dhjetor.

Banorët e Hades dhe Shipitullës Ftohen për Kontratat e Zhvendosjes

KEK-u me anë të një komunikate u ka bërë thirrje banorëve të Hades e Shipitullës që të nënshkruajnë kontratat për zhvendosje nga shtëpitë dhe ...

Qeveria Miraton Shpronësimin e Pronave në Hade e Shipitullë

Qeveria e Kosovës, ka miratuar vendimin preliminar për shpronësimin e pronave të paluajtshme në fshatrat Hade dhe Shipitullë.

Bordi i Kundërligjshëm i KEK-ut

Është zbardhur lista e anëtarëve të bordit të Korporatës Energjetike të Kosovës, të cilët ishin emëruar javën e kaluar nga Qeveria e Kosovë...