Postet nga: Hade

Banorëve të zhvendosur nga Hadja iu kërkohet të paguajnë tatim për ish-pronën

Banorët e fshatit Hade e Re ende janë duke paguar tatim prone për vendin ku dikur jetonin, para se të shpërnguleshin nga viti 2002 e këndej nga ...

Qeveria miraton vendimin për shpronësimin e pronave në disa zona kadastrale në Obiliq

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin përfundimtar për shpronësimin të pronave të cilat preken nga zgjerimi i mihjes sipërfaqësore për nevoja të Korporatë...

Aksident në fshatin Hade, lëndohet një person

Rarportohet se ka ndodhur një aksident në fshatin Hade të komunës së Obiliqit.

Hade, arrestohet i dyshuari për vjedhje të thëngjillit

Një person është arrestuar mbrëmë në fshatin Hade të Obiliqit për vjedhje të thëngjillit.

Mihja e re e qymyrit në Fushë Kosovë

Në 50 vitet e ardhshme, Termocentralet do të furnizohen me qymyr që do të nxjerrët në territorin e Fushë Kosovës. Bëhet fjalë për një pjesë të pronë...

Problemet e banorëve të Hades diskutohen në Komisionin për të Drejtat e Njeriut

Komisioni Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione i Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhje ku do të ...

Banorët e Hades Protestojnë, Kërkojnë Zhvendosje

Banorët e fshatit Hade të Komunës së Obiliqit edhe sot protestuan për të shprehur pakënaqësitë ndaj vonesës në procesin e zhvendosjes.

Protestojnë Banorët e Hades

Banorët e fshatit Hade do të protestojnë sot në fshatin e tyre për t’i shprehur pakënaqësitë ndaj vonesës në procesin e zhvendosjes dhe anashkalimin ...