Postet nga: Hade

Haradinaj Kërkon Moslejim të Ndërtimeve në Zonat që po Shpronësohen

Kryeministri Ramush Haradinaj u kërkoi sot ministrave të kabinetit qeveritar që të mos lejohen ndërtime në zonat në Obiliq që po shpronësohen

Banorët e Shipitullës Protestojnë, KEK pret Zhvendosje të Qetë

Banorët e Shipitullës Protestojnë, KEK pret Zhvendosje të Qetë

Banorët e fshatit Shipitullë të Komunës së Obiliqit kanë protestuar sot për shkak të mos plotësimit të kërkesave të tyre për shpronësim.

Qeveria vendos për Zhvendosjen e Hades dhe Shipitullës

Kabineti qeveritar në largim ka miratuar sot vendimin që të shqyrtohen kërkesat për shpronësim për zonat kadastrale Hade dhe Shipitullë. Shpronësimi i këtyre pronave ...

Rrënohen Themele të Shtëpive në Hade, Revoltohen Banorët

Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka ndërmarrë sot një aksion të rrënimit të disa themeleve të shtëpive që sipas tyre janë ndërtuar ...

Banka Botërore Shkeli Rregullat e Veta në Hade

Ragip Grajçevci, një 51 vjeçar dhe ish-luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, humbi një sy dhe një gisht gjatë luftës së vitit 1999. Sot, pas 17 viteve, ai ...

Tetë Kërkesa të Hades për Qeverinë, Komunën e KEK-un

Tetë Kërkesa të Hades për Qeverinë, Komunën e KEK-un

Banorët e mbetur në fshatin Hade që po presin shpronësimin e premtuar nga KEK tash e më shumë se 10 vjet më kot kanë pritur sot në shi pë...

Pazarllëku me Tokat e Obiliqit në Dëm të Shtetit

Agjencia Kosovare e Privatizimit i ka privatizuar 56 hektarë tokë bujqësore me çmime simbolike. Toka e privatizuar gjendet në Zonën e Interesit të shpallur nga Qeveria e Kosovës ...

Banorët : Nuk Kemi Jetë në Hade (VIDEO)

Banorët : Nuk Kemi Jetë në Hade (VIDEO)

Banorët e mbetur në fshatin Hade që po presin shpronësimin e premtuar nga KEK tash e më shumë se 10 vjet, thonë se jeta në këtë fshat është ...