Postet nga: Guénaël Mettraux

"Nuk e kam ditur se Jakup Krasniqi është zëdhënës i UÇK-së" - Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar me dhënien e dëshmitarit të radhës i emëruar me shifrën  ...

Avokati i Jakup Krasniqit - dëshmitarit në Hagë: Ka mospërputhje të deklaratave

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar në Hagë në Gjykatën Speciale. Ata akuzohen për ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari deklarohet se është punonjës në Ministrinë e Brendshme të Serbisë

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar, ata akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit në Gjykatën ...

Dëshmitari radhës në Speciale është familjar i një viktime që pretendohet se është vrarë dhe zhdukur në Drenoc

Në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasnqit dhe Rexhep Selimit në Gjykatën e Speciale në Hagë, është duke dhënë dëshmi dëshmitari i radhë...

Dëshmitari i mbrojtur i Prokurorisë vazhdon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Në Gjykatën Speciale po vazhdon rrëfimin edhe sot dëshmitari i mbrojtur i prokurorisë i cili ka filluar dëshminë e tij të hënën, në gjykimin ...

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve në Speciale, dëshmoi edhe një dëshmitar i mbrojtur i Prokurorisë

Në gjykimin e ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit, të akuzuar për krime lufte e krime kundër njerëzimit, ...

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, seanca mbyllet kur shpaloset identiteti i dëshmitarit të prokurorisë

Në Gjykatën Speciale ka vazhduar sot gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit, të cilët akuzohen për krime lufte dhe krime kundë...

Ish-zyrtarja e OSBE-së në Hagë: Masakra e Reçakut ishte më e keqja, intensifikoi tensionet, viktimat nuk ishin pjesë e UÇK-së

Ish-zyrtarja e OSBE-së në Kosovë, Sandra Mitchell, po dëshmon sot para Dhomave të Specializuara në Hagë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, ...