Postet nga: aktakuza ndaj hashim thaçit

Avokatët e Thaçit në Hagë kërkojnë të tërhiqen për shkak të mospagesës, reagon Ministria e Drejtësisë

Më një parashtresë të bërë më 19 janar të këtij viti, avokatët Gregory Kehoe, Joe Reeder, Greenberg Legal Associates dhe Ekipi mbështetës i Greenberg, kanë kë...

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, seanca mbyllet kur shpaloset identiteti i dëshmitarit të prokurorisë

Në Gjykatën Speciale ka vazhduar sot gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit, të cilët akuzohen për krime lufte dhe krime kundë...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së vazhdon me dëgjimin e dëshmitarit të radhës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë të mërkurën do të mbahet seanca e radhës ndaj Hashim Thaçit dhe tre bashkëluftëtarëve të tjerë, Kadri ...

Gjykata Speciale u lejon të akuzuarve që për çështje të caktuara të apelojnë vendime mbi mocionet që pretendojnë defekte në aktakuzë

Dhomat e Specializuara përmes një vendimi të marrë i kanë lejuar Hashim Thaçit, Jakup Krasniqit, Kadri Veselit e Rexhep Selimit, që për çështje të caktuara të ngritura ...

Gjykata vendos lidhur me panelin e Apelit që do të vendosë për ankesën e Thaçit lidhur me vendimin për vazhdim të paraburgimit

Dhomat e specializuara kanë publikuar një vendim përmes të cilit është bërë e ditur se gjyqtarja Ekaterina Trendafilova ka caktuar përbërjen e panelit që do të ...

Zyra për Pjesëmarrjen e Viktimave i rekomandon gjykatësit që viktimat në rastin e Thaçit e të tjerëve të grupohen në një grup të vetëm 

 

Prokuroria kërkon që të caktohet data e gjykimit ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Prokurori i specializuar ka kërkuar nga gjykata që të caktojë një datë të gjykimit jo më vonë se shtatori i vitit 2021 ndaj katër krerëve të Ushtrisë Çlirimtare ...

Hashim Thaçi e Jakup Krasniqi sot dëgjojnë akuzat ndaj tyre në Speciale

Hashim Thaci e Jakup Krasniqi pritet që sot për herë të parë të ulën në bankën e të akuzuarve të Dhomave të Specializuara në Hagë.