Postet nga: gpls

GPLS – Aktakuza ‘Veteranët e rrejshëm’ me mangësi të mëdha

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka prezantuar sot raportin “Një reflektim mbi trajtimin institucional të rastit ‘Veteranët e rrejshëm’”, me ç’rast u tha se aktakuza e ...

GLPS: Ursula van der Leyen presidentja më e favorshme e BE-së për Kosovën

Sipas Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) Bashkimi Evropian asnjëherë nuk ka pasur një president më të favorshëm për Kosovën sesa emërimi i ...

GLPS: Për shkak të paaftësisë dhe neglizhencës Qeveria humb 12 milionë euro fonde nga BE

 

GPLS: Këto janë të metat e Platformës për Dialogun Kosovë - Serbi

GLPS konsideron se arsyetimi se, referimi i platformës te neni 2.2 i Kushtetutës së Kosovës, i cili i referohet integritetit territorial dhe sovranitetit shtetëror, pamundëson diskutimin ...

GLPS - Kosova nuk e ka me urgjencë dialogun me Serbinë

Kosova nuk duhet ta sheh me urgjencë përfundimin e dialogut në mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë.

Dialogu Kosovë - Serbi, pritjet gjatë 2019-ës

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organzion tryezën e diskutimit me temë "Dialogu Kosovë Serbi - Vit i Ri, Sfidë e Vjetër”.

Publikohet raporti i reformave në agjendën e integrimeve evropiane

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti GAP dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) mbajnë konferencë për media.

GLPS prezanton raportin për reformat në Administratën Publike

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në një tryezë diskutimi, ka prezantuar sot raportin për reformat në Administratën Publike.