Postet nga: gjykimi për krim të organizuar

Gjykimi i Ukë Rugovës dhe të tjerëve, dëshmitarët rrëfejnë se a i ndihmuan të akuzuarit për viza italiane

Dy dëshmitarë janë dëgjuar në seancën e sotme të gjykimit të Ukë Rugovës, ish-ministrit Astrit Haraqija dhe të tjerëve, të akuzuar për krim të ...

Rasti i shënjestruar- Shtyhet gjykimi, avokatja shkon e papregatitur në seancën për krim të organizuar

Gjykimi për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve ndaj të akuzuarëve Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami është shtyer pasi mbrojtësja e të akuzuarit ...

Gjykimi për krim të organizuar, dëshmitari: Deklaratat i kam dhënë nën ndikimin e alkoolit

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve me të cilat akuza po përballen Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami, ka dëshmuar Hasan ...

Dënohet me 250 euro avokati për mosardhje me kohë në seancë

Seanca gjyqësore në rastin e të akuzuarve për krim të organizuar, për çka ngarkohen tre zyrtarë doganorë të pikës kufitare në Jarinjë dhe 39 persona të tjerë, ...

Mungojnë prokurori dhe avokatja e të akuzuarit për krim të organizuar, shtyhet seanca

Seanca e sotme e gjykimit të Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është shtyrë ...

Vazhdon gjykimi i të akuzuarve për krim të organizuar

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve sot pritet që të vazhdojë shqyrtimi gjyqësor.

Dështon seanca në gjykimin e të akuzuarve edhe për kontrabandim të ‘Viagrave’

Seanca e paraparë të mbahej sot në Gjykatën e Mitrovicës, ku për veprën penale - krim i organizuar ngarkohen tre zyrtarë doganorë të pikës kufitare ...

Ndihet i pafajshëm i akuzuari për kontrabandim të 32 mijë litrave derivate nga Serbia

Njëri prej personave të grupit të akuzuar për kontrabandim të 32 mijë litrave derivate nga Serbia është deklaruar i pafajshëm në Gjykatën e Mitrovicës.