Postet nga: gjykim

Dëshmitarja në rastin Ivanoviq shmang përmendjen e kriminelëve “kërcënues” serbë

Ksenja Bozhoviq, e cila ishte nënkryetare e partisë Liri, Demokraci, Drejtësi të Oliver Ivanoviqit, nuk pranoi të martën t’i tregonte Gjykatës Themelore të Prishtinës ...

Gjykimi ndaj të akuzuarve për rrëmbim, gjykata e mbyll seancën për çështje morali

Të akuzuar për rrëmbim, zyrtarët policorë Visar Kërqeli dhe Besjan Neziri, si dhe Margona Islami, Valon Kiqina, Flamur Sopi dhe Merita Zymberi, kanë dalë para gjykatë...

Ish- Presidenti Trump është shpallur i pafajshëm nga Senati për sulmin në Kapitol

Ish- Presidenti Donald Trump është shpallur i pafajshëm në gjyqin e tij  për sulmin në Kapitol në javën e parë të janarit, ku shtatë senatorë republikanë u ...

Grabitja e mbi 65 mijë eurove, rinisë gjykimi ndaj të akuzuarve

Grabitja e 65 mijë eurove, nis nga fillimi gjykimi ndaj të akuzuarve

Serbia gjykon ish-ushtaren për vrasje të të burgosurve boshnjakë

Ish-ushtarja serbe e Bosnjës, Visnja Acimoviç, i tha gjykatës në Beograd se ajo nuk është fajtore për pjesëmarrje në pushkatimin e 37 burrave boshnjakë në Vlasenica gjatë ...

Gjakovë, refuzohet kërkesa për hudhje të akuzës për kanosjes

Miftar Guniqi, i akuzuari për kanosjen e Elvis Bytyqit dhe armëmbajtje pa leje, kërkoi nga gjykata që aktakuza e kanosjes e ngritur ndaj tij nga Prokuroria, të ...

Rrëfimet e dëshmitarëve për kontrabandimin e migrantëve për në vendet e BE-së

Lan Selmani dhe Ramadan Fazlia, të akuzuarit për kontrabandim me migrantë, u ballafaquan me dëshmitarë në Gjykatë që Prokuroria pretendon se kanë qenë të dëmtuar.

Mungon Prokurorja, Shtyhet Gjykimi Ndaj Policëve të Akuzuar për 10 Euro Ryshfet

Një seancë e caktuar të mbahej sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë u shty për shkak të mungesës së prokurores së rastit.