Postet nga: genc nixha

Rrëfimi tronditës: Suharekasi tregon si e vranë dhe ia dogjën kufomën Abedin Bytyçit

Murat Ademi që po akuzohet se mizorisht ka privuar nga jeta Abedin Bytyçin, vazhdoi mbrojtjen e tij në Gjykatën Themelore të Prizrenit duke rrëfyer sa para i ...

Genc Nixha do të vazhdojë të jetë prokuror në rastin e vrasjes në Peqan të Suharekës

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka refuzuar kërkesën për përjashtimin e prokurorit Genc Nixha nga rasti i vrasjes së rëndë që ka ndodhur në vitin 2016 ...

Prizren, Gjykata vendos për ekstradimin e të kërkuarit nga INTERPOL-i

Republika e Kosovës, përkundër faktit që është hera e dytë që i refuzohet anëtarësimi në Organizatën e Interpolit, Gjykatat dhe Prokuroritë po vazhdojnë  me ...

Vrasja në Peqan të Suharekës, pala e dëmtuar sërish kërkoi përjashtimin e prokurorit Genc Nixha

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Resmije Bytyqi, Murat Ademi, Reshat Ademi dhe Fadil Fetiu, të gjithë të akuzuar lidhur me vrasjen e Abedin Bytyqit në fshatin Peqan të Suharekë...

Vazhdon gjykimi për ‘vrasjen mizore’ në Peqan të Suharekës

Në Gjykatën e Prizrenit vazhdon sot gjykimi për vrasjen mizore që ka ndodhur në fshatin Peqan të Suharekës.

Dështon seanca për vrasjen e trefishtë në Prizren

Eshref Shemollari dhe Ejup Shemollari, babë e bir vazhdojnë betejën e tyre me drejtësinë, për vrasjen e trefishtë të ndodhur në Prizren në vitin 2015.

Prokurori: Paratë për javën e dëshmorit, Nexhat Çoçaj i barti në llogarinë personale

Gjykimit maratonik ndaj Nexhat Çoçajt, Bekim Thaçit e Bedri Çejku, të akuzuar për keqpërdorim të mjeteve të ndara për manifestimin “Java e dëshmorit Remzi ...