Postet nga: Asman Hoxha

Prizren, gjykata liron policët e rastit të vetaksidentit të veturës së pazhdoganuar

Dy zyrtarë policorë u liruan nga akuzat të martën nga Gjykata e Prizrenit, në mungesë provash.

Gjykimi ndaj dy policëve për keqpërodrim të detyrës drejt fundit

Prokuroria kërkon dënimin e policëve që akuzohet se lëshuan një automjet të vetaksidentuar e që rezultoi i pazhdoganuar. Dy zyrtarët Policor Flurim Tafolli dhe Rexhep ...

Gjykimi i dy policëve që liruan veturën e aksidentuar pa e dërguar në Doganë për zhdoganim

Në gjykimin e të akuzuarve Flurim Tafolli e Rexhep Krasniqi që të dy zyrtarë policorë, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoriteti zyrtar, dha dëshminë ...

Prizren, gjykata dënon 4 policë të trafikut për ryshfet

Tre zyrtarët policorë Neshat Avdaj, Driton Bajrami dhe Muzafer Sylejmani dënim me gjobë nga 4,000 euro dhe dënim me burgim në kohëzgjatje prej 6 muaj ndërsa Binak ...

Nuk vijnë dëshmitarët, dështon gjykimi ndaj 2 policëve në Prizren

Një seancë gjyqësore ndaj dy policëve ka dështuar të mbahet sot në prizren për shkak të mungesës së dëshmitarëve.

Prizren, Gjykata vendos për ekstradimin e të kërkuarit nga INTERPOL-i

Republika e Kosovës, përkundër faktit që është hera e dytë që i refuzohet anëtarësimi në Organizatën e Interpolit, Gjykatat dhe Prokuroritë po vazhdojnë  me ...

Gjykimi ndaj policëve të akuzuar se liruan veturën e aksidentuar e cila rezultoi e pazhdoganuar

Dy zyrtarët policorë, Flurim Tafolli dhe Rexhep Krasniqi, të akuzuar për veprën penale keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtarë kanë dalë sot para gjykatës.