Postet nga: florim mustafaj

Mungon gjyqtari për shkaqe familjare, nuk mbahet seanca për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26.11.2021, në autobusin që ishte sulmuar me kallashnikov edhe të enjten, 15.02.2024 janë ulur në ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, dëshmitarët rrëfehen në seancë të mbyllur

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26.11.2021, në autobusin që ishte sulmuar me kallashnikov edhe të entjen, 15.02.2024 janë ulur në ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, rrëfim tronditës i nxënësve që ishin në autobusin e sulmuar

Blendi Mustafa dhe Ermelinda Osmanaj ishin dëshmitarët e radhës, të cilët dhanë dëshmitë e tyre në gjykimin ndaj Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetajt, për ...

Nxënësi përshkruan sulmuesin e autobusit në Gllogjan: Çizme të gjata e rrip të gjelbërt në krah...

Blendi Mustafa u dëgjua sot në cilësinë e dëshmitarit në Gjykatën e Pejës, për rastin tragjik të 26 nëntorit të vitit 2021, ku 3 viktima kishin ...

Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, njëri nga nxënësit që ishte në autobus dëshmon në Gjykatë

Në Gjykatën e Pejës po vazhdon i mbyllur gjykimi ndaj të akuzuarve për rastin e vrasjes së trefishtë të ndodhur në fshatin Gllogjan më 26 nëntor të ...

Dëshmia në gjykatë e gruas së shoferit të vrarë në Gllogjan, seanca mbyllet për publikun

Në seancën e martës, në Gjykatën e Pejës, ku u dëgjua si dëshmitar babai i nxënëses së vrarë, Florim Mustafaj, radhën ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan - Rrëfimi i prindit që iu vra vajza

“Me zakonet tona nëse dikujt i’u ka përmend emri, se e ka ba një të keqe, ai patjetër ka ardhë edhe ka dasht me u arsyetu ...