Postet nga: fjolla morina

Katërdhjetë ditë paraburgim për këngëtaren Fjolla Morina

Gjykata e Prishtinës, ka caktuar masën e paraburgimit prej 40 ditësh ndaj këngëtares Fjolla Morina, për shkak të dyshimit të bazuar se e njëjta ...

Fjolla Morina para gjykatës, pritet caktimi i masës së sigurisë ndaj saj

Ka nisur seanca për caktim e masës së sigurisë ndaj këngëtares, Fjolla Morina. Morina ishte arrestuar në mesditën e 19 korrikut 2021.

Arrestohet Fjolla Morina, kërkohej nga INTERPOL-i

Është arrestuar nga Policia e Kosovës këngëtarja, Fjolla Morina. Siç ka njoftuar zyra për media e forcave të rendit, Morina kishte një urdhër arrest ndë...

Prokuroria e Kukësit shpall në kërkim ndërkombëtar Fjolla Morinën

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë në Kukës ka bërë kërkesë për shpalljen në kërkim ndërkombëtar për këngë...

Shoku i Triumf Rizës: Në grupin e Sekiraqës ishte Fjolla Morina

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Publiku Përjashtohet në Dëshminë e Fjolla Morinës në Rastin Sekiraqa

Në rastin Sekiraqa, pas hetuesit policor Mehdi Kozhani erdhi për të dëshmuar këngëtarja Fjolla Morina.

Fjolla Morina, Dëshmitarja e Radhës për Enver Sekiraqën

Trupi Gjykues në rastin Sekiraqa kishte aprovuar propozimin e mbrojtjes që në këtë rast, si dëshmitar të ftohet polici hetues Mehdi Kozhani dhe këngëtarja Fjolla Morina, ...