Postet nga: Fitim Mustafa

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha dhe të tjerëve, prokurorja e cilëson ekspertizën financiare "joprofesionale" dhe "të pabesueshme"

Në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha dhe të Gëzim Dushit, Fitim Mustafë dhe Ekrem Tahirit, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar, ka pë...

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha dhe i të tjerëve, dëshmon eksperti financiar

Në gjykimin e ish-ministres së Integrimeve Europiane, Dhurata Hoxha, dhe të pandehurve Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, në seancën e 04.06.2024 është dëgjuar dëshmia e ...

Administrohen provat materiale në gjykimin ndaj ish ministres Dhurata Hoxha

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u pë...

Kontrata e lobimit, Apeli dëgjon ankesat rreth rastit të lirimit nga akuza të ish-ministres Hoxha dhe të tjerëve

Gjykata e Apelit, më 08.04.2024 ka trajtuar rastin e lirimit nga akuza më 28.04.2023 të ish-ministres së Integrimit Europian, Dhurata Hoxha, ish-drejtorit të Prokurimit publik, Fitim Mustafa, dhe tre ish-sekretarëve të ...

Gjykimi ndaj ish-ministres Hoxha, vazhdon dëgjimi i dëshmitarëve

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri u ulën sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dy dëshmitarë dëshmuan në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha, e akuzuar se paratë e Ministrisë i shfrytëzoi për fushatë zgjedhore

Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri dolën sërish para Gjykatës për t’u përballur me akuzat për keqpërdorim dhe ...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-ministres Hoxha, akuzohet se paratë e Ministrisë i përdori për promovimin e fushatës zgjedhore

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri  të cilët po akuzohen për ...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Ish-ministrja Dhurata Hoxha në gjyq, akuzohet se paratë e Ministrisë i përdori për promovimin e saj në fushatë zgjedhore

Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri dolën sërish para Gjykatës për t'u përballur me akuzat për keqpërdorim e ndihmë ...