Postet nga: fifa

Ranglista e re e FIFA-s, Kosova ngritet për pesë pozita

Institucioni më i lartë i futbollit në botë, FIFA, ka publikuar ranglistën e re për kombëtare.

Ngritje e lehtë e Kosovës në ranglistën e FIFA-s

Institucioni më i lartë i futbollit në botë, FIFA, ka publikuar ranglistën e re të kombëtareve më të mira në botë për muajin shtator.

Kosova shënon ngritje në ranglistën e re të FIFA-s (Foto)

FIFA e ka publikuar renditjen e re në ranglistën e re të kombëtareve.

Kosova ngritet për tri pozita në ranglistën e FIFA-s  (Foto)

Shtëpia më e madhe e futbollit FIFA, ka publikuar ranglistën e përgjithshme të kombëtareve.

Renditja e re e FIFA-s: Kosova ngritet në pozitë, Shqipëria humb një vend (Foto)

Në renditjen e re të FIFA-s, Kosova është ngritur ndërsa Shqipëria ka rënë një vend më poshtë.

Ekskluzive: Ja kur planifikohet të aplikohet sistemi VAR në Kosovë

Sistemi VAR ka filluar të përdoret që disa vite në futbollin europian por edhe më gjerë.

FIFA pezullon kreun e Federatës së Futbollit në Afganistan

Federata Ndërkombëtare e Futbollit (FIFA) e ka pezulluar përkohësisht kreun e Federatës së Futbollit të Afganistanit, mbi dyshimet për abuzime fizike dhe seksuale të ...

Bordi i FIFA-s kërkon që gratë iraniane të lejohen në stadiume futbolli

Bordi këshillëdhënës për të drejta të njeriut i Federatës Botërore të Futbollit (FIFA) i bëri thirrje kësaj organizate që të caktojë ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!