Postet nga: amnesty international

Amnesty International dënon sulmin ndaj lirisë së shprehjes gjatë pandemisë

Organizata ndërkombëtare Amnesty International (AI) thotë se gjatë pandemisë Kina, Rusia dhe shumë vende të tjera kanë vendosur "ligje shtypëse" që kanë kufizuar të drejtën e ...

"Amnesty International" i bën thirrje KelKos-it të tërheqë padinë ndaj Shpresa Loshajt dhe Adriatik Gacaferit

"Amnesty International" i ka bërë thirrje kompanisë "KelKos Energy" që të tërheqë padinë ndaj dy aktivistëve mjedisorë, Shpresa Loshaj e Adriatik Gacaferi.

BE-ja dhe India do të diskutojnë për rinisjen e bisedimeve për tregtinë

Bashkimi Evropian dhe India do të tentojnë të rinisin bisedimet për tregti të lirë, në samitin që mbahet më 8 maj, ku po ashtu pritet të bisedojnë për më...

AI: Gratë në Iran sulmohen për kodin e veshjes

 

Arabia Saudite do të gjykojë aktivistet për të drejtat e grave

 

Suu Kyi-t i revokohet çmimi ‘Ambasadore e Ndërgjegjes’ nga Amnesty International

Aung San Suu Kyi i është hequr çmimi më i lartë nga Amnesty International si Ambasadore e Ndërgjegjes, të cilin e mori në vitin 2009, raporton CNN.

Turqia liron nga burgu shefin e Amnesty International

Një gjykatë në Turqi ka urdhëruar lirimin nga burgu të Taner Kilic, shef i Amnesty International në Turqi.

Armët serbe shihen në masakrën në Kamerun

Amnesty International tha se ka marrë një video të re që tregon forcat e sigurisë së Kamerunit duke shtënë me armë të prodhuara në Serbia ndaj një grupi njerë...