Postet nga: Fëmijët

Murati: Të hënën realizohen pagesat e shtesave për fëmijët dhe lehonat

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka bërë të ditur se të hënën do të realizohen pagesat për këto skemën e ...

Pelenat 'toksike' rrezik për shëndetin e 90% të foshnjave

Sipas një raporti, 90 për qind e foshnjave janë duke u ekspozuar ndaj pelenave shumë toksike.

Miratohet vaksina kundër COVID-19 për fëmijët mbi 5 vjeç në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se fëmijët e moshës 5 deri 11 vjeç, nën përkujdesjen e prindit ose kujdestarit ligjor, mund të ...

Rrëfimi i arsimtarit për sfidat e mësimdhënies me nxënësit e riatdhesuar nga vatrat e luftës

Shtatë nxënës, 5 vajza dhe 2 djem, të kthyer nga vatrat e luftës në Siri dhe Irak, po Ii ndjekin mësimet në shkollën Fillore të Mesme të ...

Petrol Company sërish feston 1 Qershorin me fëmijët në Spitalin e Pediatrisë në Prishtinë

Si çdo Qershor tjetër edhe në këtë Qershor, Petrol Company u adresua te Spitali i Pediatrisë - Reparti i Hematoonkologjisë në Prishtinë, për të festuar me fë...

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, themelohet komisioni për memorialin e fëmijë të vrarë gjatë luftës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për themelimin e Komisionit ministror për memorialin për fëmijët e vrarë gjatë luftës 1998-99 në Kosovë.

Koha të cilën duhet të presim për të zgjidhur rastet e alimentacionit

Gratë e ndara nga burrat apo anasjelltas kanë të drejtë që për mbajtjen e fëmijëve të tyre të kërkojnë pagesën e alimentacionit.

Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim? 

Nëse gënjeni gjithë kohën, qoftë edhe për gjëra të parëndësishme, mund të keni një problem në marrëdhëniet me të tjerët, ...