Postet nga: enver hoxhaj

GAP-i Do më Pak Ministri

Në një komunikatë të këtij instituti që angazhohet për hartim të politikave, thuhet se përveç për zvogëlim të shpenzimeve, më pak ministri do të shkaktonin ...

BREXIT Nuk e Zbeh Mbështetjen Britanike për Kosovën

Dalja e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian nuk do të ndikojë në partneritetin dhe mbështetjen e këtij shteti për zhvillimin e Kosovës si shtet evropian, ...

Kadri Veseli Zgjidhet Kryetar i PDK-së

Kadri Veseli Zgjidhet Kryetar i PDK-së

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli propozoi shtyrjen e ndryshimeve të Statutit të PDK-së në konventën e punës.

Enver Hoxhaj Flet për Selinë e PDK-së

Pasi shpjegoi se si do të shkojë konventa, Hoxhaj u pyet për statusin e selisë së PDK-së në Prishtinë.

LVV Akuzon Enver Hoxhajn për Aferë Korruptive

LVV Akuzon Enver Hoxhajn për Aferë Korruptive

Lëvizja Vetëvendosje akuzon ish-ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhajn, për nepotizëm dhe aferë korruptive.

Kuorumi, Dështon Mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme

Mbledhja e rregullt e Komisionit për Punë të Jashtme, në të cilën do të shqyrtohej raporti vjetor i punës për vitin 2015 dhe Plani i punës ...

Dialogu Kosovë-Serbi ‘Vetëm Midis Politikanëve’

Petar Miletiç, një ish-anëtar i presidencës së parlamentit të Kosovës, tha ditën e hënë në debatin për pajtim në Prishtinë se bisedimet e tanishme ...