Postet nga: Ardian Arifaj

Këshilltari i Thaçit: Nuk duhet të ketë vonesa për dialog me Serbinë

Partitë politike në Kosovë duhet ta formojnë shpejtë Qeverinë në mënyrë që mos të ketë vonesa për aspiratat e Kosovës për hyrjen në BE e NATO.

Këshilltari i Presidentit: Korrigjimi i kufijve nuk është hequr nga tavolina

Ardian Arifaj, këshilltar i Presidentit Hashim Thaçi ka reaguar ndaj analizave që thonë se ideja e korrigjimit të kufijve ka vdekur në Samitin e Berlinit,

Arifaj: Statistikat për pjesëmarrjen e grave në vendimmarrje nuk e tregojnë realitetin

Ardian Arifaj, këshilltar politik i presidentit të Kosovës ka thënë se statistikat për gratë në pozita vendimmarrëse nuk e tregojnë të vërtetën.

Koncerte, Paradë, Drita, Pritje... për 17 Shkurt

Këshilli Organizativ për shënimin e 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës nga zyra e Presidentit ka prezantuar sot programin i cili do të mbahet me 17 shkurt.

Dialogu Kosovë-Serbi ‘Vetëm Midis Politikanëve’

Petar Miletiç, një ish-anëtar i presidencës së parlamentit të Kosovës, tha ditën e hënë në debatin për pajtim në Prishtinë se bisedimet e tanishme ...

Të shpëtohet Universiteti i Prishtinës

Të shpëtohet Universiteti i Prishtinës

Më në fund është hapur edhe çështja e një prej mëkateve më të mëdha në Kosovën e pasluftës, ai i Universitetit të Prishtinës apo Universitetit &...

Ku Mbetën të Drejtat dhe Liritë e Njeriut

Ku Mbetën të Drejtat dhe Liritë e Njeriut

Raporti i Progresit për Kosovën për vitin 2013 erdhi e shkoi pothuajse pa u vërejtur fare. Fushata elektorale e mbyti edhe atë pak zhurmë që Raporti i ...

Akademia e Vonuar

Akademia e Vonuar

Reagimi i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës për zhvillimet e fundit politike në vend, më saktësisht rreth dialogut mes Kosovës dhe Serbisë dhe koncesionet ...