Postet nga: enes goga

Padia e Hoxhë Enes Gogës ndaj gazetares Arbana Xharra dhe Gazetës ‘Zëri’, anulohet seanca e sotme

Në Gjykatën e Prishtinës sot është paraparë të mbahej seanca e shqyrtimit kryesor lidhur me padinë e dorëzuar shtatë vite më parë nga kryeimami i Pejës, ...

Vijon beteja gjyqësore e kryeimamit të Pejës, Enes Goga, me gazetarë dhe media

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca përgatitore për rastin ku kryeimami i Pejës, Enes Goga, ka paditur gazetarin Visar Duriqi, “Media Works” (e ...

Kryeimami i Pejës kërkon 40 mijë euro dëmshpërblim nga gazeta “Zëri” dhe Arbana Xharra për shpifje dhe fyerje

Shtatë vjet pas dorëzimit të padisë, kryeimami i Pejës, Enes Goga, është dëgjuar në cilësinë e paditësit, në rastin përmes të cilit ai ka ...

Prokuroria hedh poshtë kallëzimin penal ndaj kryeimamit të Pejës, Enes Goga

Një kallëzim penal ndaj kryeimamit të Pejës, Enes Goga, që ishte dorëzuar nga imami Zydi Hajzeri, është hedhur poshtë nga Prokuroria Themelore në Pejë.

Intervistohet nga Policia kryeimami i Pejës, Enes Goga

Kryeimami i Pejës, Enes Goga, është intervistuar sot nga hetuesit policorë në stacionin e Policisë në Pejë.

Imami Enes Goga i kënaqur pas lirimit nga akuza për terrorizëm

Imami nga Peja, Enes Goga, është shprehur i kënaqur që fitoi pafajësinë pas një procesi gjyqësor në të cilin ai akuzohej për vepra që lidheshin me ...

Imamët Kosovarë të Akuzuar për Terrorizëm Thonë se ISIS Ka Kërkuar Vrasjen e Tyre

Në gjykimin e Fuad Ramiqit dhe katër imamëve Bedri Robajt, Idriz Bilibanit, Enes Gogës dhe Mazllam Mazllamit, të cilët po akuzohen për vepra që lidhen ...

Debatet për ‘Gjakderdhjen’ dhe ‘Shpatën’ në Gjykimin e Imamëve

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës Sabri Bajgora ishte dëshmitari i radhës në gjykimin katër imamëve Mazllam Mazllami, Bedri Robaj, Enes Gogaj e Idriz ...