Postet nga: e mitura nga drenasi

Skandali seksual në Drenas, gjinekologu kthehet në punë

Gjinekologu Fehmi Ahmeti i cili ishte arrestuar nga Policia si i dyshuar në rastin e vajzës së mitur nga Drenasi është rikthyer në punë në Klinikën e Gjinekologjisë ...

Skandali i abuzimit seksual në Drenas, mesazhet që e ndërlidhin avokatin me dyshimet

Burime të KALLXO.com kanë marrë vesh se Gjykata e Prishtinës ka caktuar 30 ditë paraburgim edhe ndaj avokatit Gazmend Halilaj, të dyshuarit të katërt në rastin e vajzë...

Skandali i Drenasit, avokati Gazmend Halilaj mbetet në paraburgim

Burime të KALLXO.com kanë marrë vesh se Gjykata e Prishtinës ka caktuar 30 ditë paraburgim edhe ndaj avokatit Gazmend Halilaj, të dyshuarit të katërt në rastin e vajzë...

Skandali i Drenasit - Avokati Gazmend Halilaj sillet para gjykatës

Avokati Gazmend Halilaj, i cili u arrestua nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, keqpërdorim seksual duke keqpërdorur pozitën zyrtare apo profesionin dhe ...

Avokati që dyshohet për keqpërdorim seksual të të miturës nga Drenasi del sot para Gjykatës

Avokati Gazmend Halilaj, i cili i pari e kishte paraqitur rastin për abuzimin seksual të të miturës nga Drenasi, pritet që sot të dal para Gjykatës dhe ...

Gjykata vendosi për mësuesin e dyshuar për abuzim seksual ndaj të miturës nga Drenasi

Mësuesi Sh. Xh., i dyshuar për abuzim seksual më nxënësen e mitur nga Drenasi pritet të qëndroj 30 ditë në paraburgim. Kjo pasi Gjykata Themelore në ...

Dyshimet për abuzimin e 16 vjeçares nga Drenasi - Mësuesi dhe doktori sot dalin para gjykatës

Mësuesi e mjeku i dyshuar në rastin e abuzimit të vajzës së mitur nga Drenasi sot dalin para Gjykatës.

Mësuesi e mjeku i dyshuar në rastin e abuzimit të vajzës së mitur nga Drenasi sot dalin para Gjykatës

Derisa në Drenas do të protestohet për rastin e abuzimit seksual të 16-vjeçares, nga profesori dhe polici, para Gjykatës Themelore në Prishtinë pritet të paraqitën profesori ...