Postet nga: Dren Rogova

Shkalla e dytë e Komerciales lejon vazhdimin e punimeve në 'Rrugën A'

Dhoma e Shkallës së Dytë e Gjykatës Komerciale ka vendosur t'i hapë rrugë punimeve në "Rrugën A", pasi shkalla e parë i kishte pezulluar dy herë punimet.

Ish-ministrja Hoxha mohon shoqërinë e bashkëshortit të saj më gjyqtarin e rastit

Prokurori Dren Paca, i cili është prokuror në rastin e ish-ministres Dhurata Hoxha ka paraqitur dyshime për lidhje shoqërore të gjyqtarit të rastit me burrin e ish-ministres.

Prokurori pretendon se gjyqtari në rastin e ish-ministres Hoxha ka lidhje shoqërore me bashkëshortin e saj

Prokurori Dren Paca, i cili është prokuror në rastin e ish-ministres Dhurata Hoxha ka paraqitur dyshime për lidhje shoqërore të gjyqtarit të rastit me burrin e ish-ministres.

Dështimi për t’i mbrojtur gazetarët dhe komunitetin LGBTI nga dhuna

Në emisionin ‘Kallxo Përnime’ është duke u transmetuar debati lidhur me efikasitetin e organeve të drejtësisë, prokurorisë e gjykatës, në trajtimin e rasteve penale ndaj gazetarëve ...

KGjK zgjedh nënkryetarin e Gjykatës së Prishtinës dhe Ushtruesin e Detyrës së kryetarit të Gjykatës së Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës e ka emëruar gjyqtarin Dren Rogova, nënkryetar të Gjykatëse së Prishtinës.

Faruk Kukaj padit Prishtinën për diskriminim të personave me nevoja të veçanta

Faruk Kukaj, person me nevoja të veçanta dhe shfrytëzues i karrocës ka paditur Komunën e Prishtinës, për shkak të pamundësisë për të ...