Postet nga: Donacion

Kroacia ndan 10 mijë vaksina për Kosovën

Ministri i Punëve të Jashtme të Kroacisë Gordan Grlić Radman pas takimit me homologen kosovare, Donika Gërvalla ka bërë të ditur që qeveria kroate ka ndarë një ...

KEDS dhuroi 50 kompjuterë për fëmijët e SOS fshatrave

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), të enjten ka dhuruar 50 kompjuterë për fëmijët e familjeve të SOS Fshatrave.

Shërbimi Korrektues pranon 3 automjete transportuese nga Byroja për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve

Shërbimi Korrektues i Kosovës në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën amerikane në Prishtinë, në veçanti nga Programin ICITAP&INL, ka pranuar donacionin e ...

UNICEF ndihmon shkollat e Ferizajt me materiale mbrojtëse anti-COVID

Materiale higjienike, dezinfektues e pajisje të tjera janë dhuruar nga UNICEF-i për shkollat në Komunën e Ferizajt.

OBSh dhe Qeveria gjermane i dhurojnë Kosovës pajisje mjekësore në vlerë mbi 2 milionë euro

Organizata Botërore e Shëndetësisë në bashkëpunim me Qeverinë gjermane i kanë dhënë donacion Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës pajisje mjekësore në ...

Policia pranon donacion dylbi termike e pajisje tjera nga Gjermania

Policia e Kosovës ka pranuar një donacion me pajisje nga Gjermania me vlerë rreth 240 mijë euro.

SHBA dhuron 2 laparaskopë modern për QKUK-në, të vetmit në përdorim në vendet e Ballkanit

Zyra për informim e QKUK-së ka njoftuar se Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes Komandës Europiane të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në kuadër të Programit ...

Spitali i Gjakovës pranoi një pajisje donacion nga ShBA

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se Shtetet e Bashkuara të Amerikës nëpërmjet Komandës ushtarake për Evropë i kanë dhuruar sot ...