Postet nga: Ambasada e Britanisë së Madhe

Ambasada britanike: Ekziston rreziku që fletëvotimet nga diaspora të mos arrijnë me kohë

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ka reaguar rreth votimit nga votuesit jashtë vendit për zgjedhjet e 14 shkurtit që do të mbahen në vend.

Ministria e Arsimit anulon tenderin 1.3 milionësh për digjitalizim pas kundërshtimit të britanikëve

Ministria e Arsimit e ka anuluar tenderin prej 1.3 milion euro për krijimin e sistemit të digjitalizimit për menaxhimin e arsimit.

Ramë Likaj ‘tradhton’ Ambasadën britanike, hap tenderin në vlerë 1.3 milion euro pa konsultim me të (DOKUMENT)

Ministria e Arsimit ka hapur të martën një tender në vlerë prej 1 milion e 280 mijë euro për krijimin e sistemit të digjitalizimit për menaxhimin e arsimit.

Pavarësia e tregut energjetik të Kosovës mirëpritet nga ambasada e Britanisë së Madhe

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ka mirëpritur marrëveshjen e re të kyçjes në mes të KOSTT dhe ENTSO-E nga Grupi Regjional i Evropës Kontinentale (...

Pas Gjermanisë e Francës, edhe Britania e Madhe mirëpret heqjen e tarifës 100%

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë ka përkrahur vendimin e Qeverisë së Kosovës për heqjen e tërësishme të tarifës ndaj mallrave serbe ...

Ambasadori britanik bën thirrje për unitet mes komuniteteve kundër coronavirusit

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott përmes një deklarate u ka bërë thirrje të gjitha komuniteteve të Kosovës që të punojnë së bashku në ...