Postet nga: Ambasada e frances

Ambasada e Francës në Kosovë: Vendimi për të aplikuar në Këshillin e Evropës i takon Kosovës si shtet sovran

Ambasada e Republikës së Francës në Kosovë ka deklaruar se vendimi për të aplikuar në Këshillin e Evropës i takon Kosovës si shtet sovran.

Ambasada e Gjermanisë dhe e Francës, e urojnë progresin e Kosovës në luftimin e korrupsionit

Ambasada e Gjermanisë dhe e Francës në Kosovë, kanë shprehur mbështetjen e vendeve të tyre ndaj Kosovës në luftën kundër korrupsionit.

Bashkëpunimi Kosovë - Francë, synohen trajnimet e specializuara në Shkollën Kombëtare Franceze

Kryeprokurori i shtetit Aleksandër Lumezi, kreu i Prokurorisë Speciale Blerim Isufaj dhe kryeprokurori i Prokurorisë së Prishtinës Kujtim Munishi, kanë pritur sot në takim përfaqësuesen e ...

Javën tjetër mbahet Festivali i Filmit Frankofon në Kosovë

Ambasada e Republikës së Francës në Kosovë ka bërë të ditur se nga data 15 deri më 21 nëntor 2021, do të mbahet edicioni i 20-të i Festivalit të ...

Nga java e ardhshme Ambasada e Zvicrës rifillon me lëshimin e vizave për Francë

Ambasada e Zvicrës në Prishtinë nga 26 korriku do të rifillojë me lëshimin e vizave për qytetarët që dëshirojnë të udhëtojnë në Francë.

Ambasada e Francës dhe ambasadori gjerman në Kosovë, mohojnë dokumentin ‘non-paper’

Ambasada e Francës në Prishtinë ka mohuar autorësinë e dokumentit i cili u publikua në disa media të vendit.