Postet nga: dogana e kosovës

Suspendohen Dy Oficerë Doganorë

Dogana e Kosovës ka suspenduar sot dy oficerë të pikës kufitare doganore të Merdares pas dyshimeve për keqpërdorim të detyrës zyrtare, respektivisht për lë...

Beteja e Kosovës Kundër Piraterisë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) në bashkëpunim me ARSIS Consulting organizuan tryezën mbi “Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale”, për të diskutuar rëndësinë e ...

Kapen 20 Kilogramë Narkotikë në Vërmicë

Sipas njoftimit të doganës marijuana u zbulua në një makinë me ngjyrë të zezë të tipit “Range Rover” me targa të Serbisë në pikën kufitare Kosovë-Shqipëri ...

Dogana Kap Kozmetikë të Kontrabanduar

Lajmi bëhet i ditur nga një komunikatë e doganës, ndërsa kozmetika që dyshohet të jetë e kontrabanduar është zbuluar në një makinë të tipit “Mercedes” që drejtohej ...

Mbështetje për Doganën nga Franca dhe Italia

Sipas një komunikate të doganës seminari për bashkëpunim u zhvillua me anë të projektit të përkrahur nga dogana italiane dhe ajo franceze.

Dogana: 8.7 Milionë Euro më Shumë në Janar

Sipas një komunikate të doganës, ky institucion planifikonte që në janar 2016 të arkëtonte 50.1 milionë euro, ndërsa ia ka dalë të mbledhë të hyra prej 58.8 milionë eurove.

Doganat-5.8 Milionë Euro mbi Parashikimet

Ky institucion bashkë me Ministrinë e Financave në një konferencë për medie paraqitën raportin vjetor të doganave për vitin 2015.

Dogana Kap 20 Mijë Pako Cigare Kontrabandë