Postet nga: Dita e forcës

Osmani në Ditën e Forcës: E tashmja dhe e ardhmja e vendit tonë është në duar të sigurta

Presidentja e vendit, njëherësh komandante supreme e Forcës së Sigurisë së Kosovës, në Ditën e Forcës ka vizituar kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

‘Dita e Forcës’, sot FSK-ja hap dyert për publikun

Për të shënuar ‘Ditën e Forcës’, Ministrja e Mbrojtjes ka bërë të ditur se sot nga ora 12:00 deri në ora 15:00 organizon ‘Ditën e Hapur’.

28 fotografi nga ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë për 28 nëntorin

Ministri i Mbrojtjes i Kosovës, Armend Mehaj ka ndarë gjithsej 28 fotografi të përbashkëta të dy ushtrive, asaj të Kosovës dhe të Shqipërisë, në nderë të 28 ...

Sot shënohet Dita e Forcës

Forca e Sigurisë së Kosovës me rastin e Ditës së Forcës, duke filluar nga ora 11:00 deri në ora 14:00 organizon “Ditën e hapur’’.

Ushtria e Kosovës hap dyert për qytetarët për t’i vizituar kazermat

Forca e Sigurisë së Kosovës ka njoftuar se me rastin e “Ditës së Forcës” më 27 nëntor (e shtunë), duke filluar nga ora 11:00 deri në ora 14:00 organizon “...

FSK shënon Ditën e Forcës

Forca e Sigurisë së Kosovës ka filluar sot manifestimin e Ditës së Forcës në kazermën “Adem Jashari”, në Prishtinë  me një minutë heshtje për viktimat ...