Postet nga: deshmitarët

Nisin dëshmitë për dhunën e 6 janarit në Kongresin amerikan

Oficerët e policisë, që u janë përgjigjur trazirave në Kongresin amerikan, më 6 janar, dhanë të martën dëshmi për dhunën dhe urrejtjen që kanë pë...

Dosja - Çka deklaruan shtatë policët dëshmitarë për rastin e keqtrajtimit të të riut brenda stacionit policor?

Dy zyrtarët policor, Haris Kelmendi e Agon Hyseni, Prokuroria Themelore në Prishtinë po i akuzon për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare.

Dëgjohen dëshmitarë në rastin ku zyrtarët policorë të Leposaviqit akuzohen për krim të organizuar

Ana Vasoviq - Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, polic kufitarë në Leposaviq, janë të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre dhe marrje ryshfeti.

Mitrovicë, ish-zyrtarët e komunës dëshmojnë në gjykimin e ish-drejtorëve të arsimit

Tre zyrtarë të Komunës së Mitrovicës janë ftuar në gjykatë për të dëshmuar në lidhje me rastin ku të akuzuar janë dy ish-drejtorë të Komunës ...

Plagosja e Azem Vllasit, Limaj: Jam i lidhur përjetësisht me familjen e Murat Jasharit

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, nuk i di arsyet se pse emri i tij gjendet në listën e organizatës “Syri i Popullit”. Kështu ka deklaruar Limaj në ...

Do T'u Hiqen Shpenzimet Dëshmitarëve të Rasteve Gjyqësore

 

Situata me Specialen Ka Mundur të Ngjallë Frikë te Dëshmitarët

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për situatën e krijuar rreth përpjekjes për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale, nismë kjo ...