Postet nga: Curr Gjocaj

Rrëfimi i mjekëve kosovarë pas vaksinimit në Shqipëri

Të shtunën, disa mjekë nga Kosova udhëtuan drejt Shqipërisë për të marrë dozën e parë të vaksinës anti-COVID-19.

Basri Sejdiu Zgjidhet Drejtor i Përgjithshëm i ShSKUK-së

Bordi drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) në mbledhjen e sotme ka aprovuar rezultatet e komisioni vlerësues për zgjedhjen e drejtorit të ...

Curr Gjocaj Jep Dorëheqje nga Bordi i Shërbimit Spitalor

Curr Gjocaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e Drejtorit të Shërbimit Spitalor Universitar të Kosovës (SHKSUK).

Curr Gjocaj Rizgjidhet nga Bordi me Mandat të Skaduar

Lajmin për KALLXO.com e ka bërë të ditur vetë drejtori i ShSKUK-së, Curr Gjocaj.

Brufena Donacion për Shëndetësinë e Kosovës

Ky bar është i dedikuar për klinikat e  QKUK-së dhe Spitaleve të Përgjithshme në  Gjakovë, Gjilan, Prizren, Pejë, Ferizaj e Mitrovicë.

ShBA i Jep Donacion 5,000 Çarçafë Klinikës së Kirurgjisë

Ambasada Amerikane i ka dhuruar Klinikës së Kirurgjisë 4,500 mbulesa shtrati për të rritur dhe 500 për fëmijë, si dhe 3,500 qese mortore për nevojat e QKUK-së.

‘Nuk Mbijeton’: Fëmijës i Refuzohet Trajtimi Jashtë Vendit

Një fëmije që vuan nga një sëmundje e rëndë, i është mohuar trajtimi jashtë vendit nga një mjek në sistemin publik të shëndetësisë në Kosovë, ...

Vazhdon ‘Alergjia’ e Konkursit ‘Politik’ Në QKUK

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), Curr Gjocaj, është deklaruar se konkursi i fundit kontrovers në QKUK për mjekë nuk ka qenë nevojë e ...